Medlemsinformasjon

VKK har en lukket side på Facebook som er forbeholdt medlemmer. Denne finner du her

Lyst å bli medlem?

 

Fyll ut skjema under. Alle felter må fylles ut (dersom du tidligere ikke har vært medlem i en klubb fører du opp "ingen") Familiemedlemmer gjelder medlemmer av samme husstand, og navn på familiemedlem kan meldes inn i samme skjema som hovedmedlem - bruk boksen "Type medlemskap" For å melde inn familiemedlem må minst en av hustandens medlemmer være hovedmedlem i VKK.

 

Medlemsskap: Betales til kontonummer: 3633 35 61535 og kun det, (ikke Vipps) 

Priser for medlemskap 2020:

- Hovedmedlem kr. 550,-*
- Familiemedlem kr. 200,-
- Støttemedlem kr. 175,-

*Hovedmedlemmer som melder seg inn etter 1. september betaler halv medlemsavgift ut gjeldene år (275 kr).

 

Nye medlemmer i VKK, som ikke har vært medlem i en NRR tilknyttet klubb tidligere, vil få 1 (ett) gavekort på 1 (en) katt, 1 (en) dag, som kan brukes på førstkommende utstilling i VKK sin regi. Gavekortet kan ikke overføres til andre år, utstillinger eller medlemmer.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Bruk skjema nedenfor.

VKK - hvor er vi?

VKK - Vestlandets Katteklubb ønsker å dekke alle de tre vestlandsfylkene. Vi har medlemmer som bor langt fra hverandre, og benytter oss derfor i svært stor grad av digitale media, også til møtevirksomhet. Det betyr at ALLE kan delta, enten i styreverv, arbeidsgruppe, eller vanlig aktivt medlem

Selv om vi i all hovedsak konsentrerer oss om de tre Vestlandsfylkene ønsker vi også medlemmer fra andre steder i landet - eller utlandet. Velkommen til oss.

Rogaland

 

Vestland

Møre og Romsdal

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • google+

Tilsluttet Norske Rasekattsklubbers Riksforbund (NRR) - Fédédation Internationale Féline (FIFé)

- Webmaster -