Søk
  • vestlandetkatteklubb

Nye medlemsfordeler for VKK medlemmer

Oppdatert: 16. juli 2019

Sandviken Dyreklinikk tilbyr VKK medlemmer gode priser for vaksine, id-chip etc. Videre gratis årlig tannkontroll og seniorkontroll. Se mer under "medlemsfordeler".


Havstrilens Kattehotell AS tibyr VKK medlemmer 10% rabatt på allerede lave priser på alt av utstyr, mat og kattesand. Eksempelvis kattemat fra Royal Canin og Josera, kattesand av type NullOdor, 66 days, Catrine, klorestativ fra PetRebels og Trixie, transportbur, stelleprodukter m.m. Det som ikke er på lager kan skaffes. De er også behjelpelig med levering i Bergensområdet.

Rabatt gjelder ikke for opphold på kattehotellet, Chris Christensen produkter eller i kombinasjon med andre rabatter/tilbud.

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nytt styre i VKK

VKK gjennomførte sin generalforsamling for 2020 den 14. januar 2021. På bakgrunn av dette ble det valgt nytt styre. Oversikt over styret finnes her.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Bruk skjema nedenfor.

VKK - hvor er vi?

VKK - Vestlandets Katteklubb ønsker å dekke alle de tre vestlandsfylkene. Vi har medlemmer som bor langt fra hverandre, og benytter oss derfor i svært stor grad av digitale media, også til møtevirksomhet. Det betyr at ALLE kan delta, enten i styreverv, arbeidsgruppe, eller vanlig aktivt medlem

Selv om vi i all hovedsak konsentrerer oss om de tre Vestlandsfylkene ønsker vi også medlemmer fra andre steder i landet - eller utlandet. Velkommen til oss.

Rogaland

 

Vestland

Møre og Romsdal

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • google+

Tilsluttet Norske Rasekattsklubbers Riksforbund (NRR) - Fédédation Internationale Féline (FIFé)

- Webmaster -